top of page

Kompassessie

Bevind jij je op een onbekende weg, waarbij je de richting niet weet of in ieder geval even niet ziet. 
Met andere woorden: werkt jouw kompas even niet en mis je balans?

Bij ons staat de vraag die jij hebt over jouw leven, jouw balans, centraal. Het kan zelfs zijn dat je geen heldere vraag hebt, maar ook dan kunnen we iets bieden: we gaan onderzoeken waar jouw belangrijkste behoeften liggen. Er zijn kompassessies mogelijk op zeer uiteenlopende levensterreinen. Denk bijvoorbeeld aan een kompassessie op het thema: gezondheid, verlies, rouw, levenslust en je professionele leven. Maar ook aan ondernemersvraagstukken. 

Het doel van een kompassessie is helder krijgen wat jij met jouw vraag zou willen, en vooral ook: wat je daar zelf wel en niet aan zou kunnen doen. Wij beloven je een open dialoog met iemand die niet oordeelt en die zich niet boven jou en je vraagstuk plaatst. Iemand met veel ervaring op het thema, die primair vanuit betrokkenheid werkt. Op basis van gelijkwaardigheid. Met passie, liefde en aandacht, niet met protocollen, regels en recepten. Een professional, die onpartijdig is, en die eerst en vooral vanuit het hart werkt. Die naast je staat en samen met jouw nadenkt over jouw koers.

​Iedere kompassessie wordt afgesloten met een persoonlijk advies. Wat jij besluit daarmee te doen is aan jou. De koers bepaal jij, wij sturen hooguit een beetje mee, omdat jij dat nodig acht. De gekozen koers is en blijft van jouwzelf. 

A4CFF4FF-1CBB-40B9-A3BE-0A47229620CE_edi
Kompassessie: Over
bottom of page