Ja, ik kies voor mijzelf

Als je een kompassessie wilt boeken gebruik dan onderstaand formulier en vermeld bij wie👇 je de kompassessie wilt boeken. Wij komen dan met een voorstel voor een tijdstip. Ongeacht de persoon met wie je een afspraak wilt bedragen de kosten 150 euro exclusief btw, voor een gesprek van 60-90 minuten. Over eventuele vervolgafspraken worden afzonderlijke afspraken gemaakt, tegen een nader overeen te komen tarief.

 

Kompasbegeleiders met compassie

specialisten op hun thema

Wilt u meer weten over Kompassessie? Ontdek wat klanten te zeggen hebben over hun samenwerking en vind het juiste programma voor u. Klik hieronder om vandaag nog uw eerste consult te boeken.

IMG_3328_edited.jpg

Onderwijs, veerkracht en leiderschap zijn de thema's die mij goed liggen. Door jarenlange ervaring op deze onderwerpen in diverse functies ben ik in staat om vrij snel de vinger op de zere plek te leggen. Graag help ik mensen zelf verantwoording te nemen voor hun eigen leven.

  

IMG_5231_edited.jpg

Verlies, rouw en (her)vinden van jouw levenslust zijn thema's die geen taboe kennen voor mij. Op dit onbekende en soms donkere pad is het de uitdaging dat stipje op de horizon niet uit het oog te verliezen. Wanneer het soms niet zelf lukt, zorg ik dat je niet uit koers raakt.

IMG_1655 2.jpg

Gezondheid is mijn thema. De Balansfabriek biedt ondersteuning bij complexe medische problemen, die de balans bedreigen of zelfs al hebben verstoord. We strijden niet met artsen over reguliere behandelingen, maar bieden ondersteuning naast hun behandelingen.

 

Vragen? Afspraak maken?

Laat het ons weten en wij nemen contact met je op

Bedankt voor de inzending!